Organisatie

Invent Groep is een jonge organisatie met échte specialisten.

Onze missie is de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers te ondersteunen met doeltreffende en efficiënte software oplossingen. Hierbij verliezen wij geen moment het belang van de opdrachtgever uit het oog.

Invent Groep is geen grote technologiedienstverlener, maar wel één van de beste. Wij specialiseren ons in technologische oplossingen voor zowel maatwerk als gestandaardiseerde (veelal Microsoft) bedrijfsoplossingen. Wij functioneren als business partner voor onze opdrachtgevers, waarbij wij altijd gaan voor optimaal resultaat in alle fases van het proces: van visie en concept, tot projectleiding en nazorg.

Onze kracht zit hem in de diepgaande kennis en de professionele gedrevenheid van onze mensen. Daarnaast onderscheiden we ons door een duidelijke focus op innovatie en daarmee op de meest recente technologie.

Invent Groep draagt met trots de titel van Microsoft Certified Partner. Microsoft Certified Partners zijn Microsoft Business Partners die duidelijk hebben bewezen dat ze over de nodige knowhow, ervaring, competenties en gedrevenheid beschikken op het vlak van Microsoft producten en oplossingen.

}

Onze klanten

Wordt u onze volgende tevreden klant?

Gaston Medical
Cerner
WZA
iknl.png
nhg.png
amc.png
menzies.png
bosch.png
broekmansvanpoppel.png
ing.png
nike.png
achmea.png