Oplossingen

Onze missie is de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers te ondersteunen met doeltreffende en efficiënte software oplossingen. We passen de nieuwste Microsoft technologie toe voor uw organisatie.

Meer dan techniek alleen

Wij bewijzen keer op keer dat we innoverende software- en internetoplossingen opleveren met een aantoonbare meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Onze vooruitstrevende technische kennis is daarbij altijd een middel. Het doel is onze opdrachtgevers extra businesswaarde voor de lange termijn te bieden. Op basis daarvan stellen we de requirements van een software- of internetoplossing samen. En we zorgen ervoor dat we tijdens de ontwikkeling wendbaar blijven. Met onze bewezen aanpak kunnen we nieuwe inzichten, veranderende omstandigheden en feedback snel omzetten in nieuwe oplossingen.

Zakelijke software 

Wij ontwikkelen software-oplossingen vanaf de eerste schets of breiden uw bestaande applicaties uit. Wij gebruiken daarbij de nieuwste Microsoft technologieën. Daardoor zijn onze oplossingen goed te integreren met andere applicaties binnen uw organisatie. Op deze manier helpen wij uw organisatie elke dag beter te worden.

Interactieve websites en webapplicaties 

Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden websites en -applicaties waarmee uw organisatie op gestructureerde en flexibele wijze haar (online) strategie kan uitvoeren. We zorgen ervoor dat onze oplossingen een aantoonbare duurzame meerwaarde hebben, ook op de lange termijn.

Business intelligence en intranet portalen

Beter inzicht in de prestaties van uw organisatie. Mensen binnen en buiten uw organisatie beter laten samenwerken. We zorgen ervoor met onze business intelligence oplossingen en intranet portalen. Daarbij maken we gebruik van het business intelligence platform van Microsoft en intranetoplossingen als SharePoint en Dynamics CRM.

Mobiele toepassingen voor iOS, Android en Windows Phone

Communicatie tussen uw medewerkers, klanten en partners. Wanneer en waar u maar wilt. Daarvoor zorgen we met onze mobiele toepassingen. We ontwerpen en ontwikkelen deze mobiele toepassingen integraal met uw andere web – en software toepassingen. Hierdoor ontstaan innovatieve oplossingen die uw organisatie daadwerkelijk slimmer maken.

}

Onze klanten

Wordt u onze volgende tevreden klant?

Gaston Medical
Cerner
WZA
iknl.png
nhg.png
amc.png
menzies.png
bosch.png
broekmansvanpoppel.png
ing.png
nike.png
achmea.png